Mobi á Otome Mania Vol 2 ✓ 194 pages Download ç Johnscyclingdiary

Ebook Otome Mania Vol 2

Mobi á Otome Mania Vol 2 ✓ 194 pages Download ç Johnscyclingdiary à [PDF] ✐ Otome Mania Vol 2 By Yurino Tsukigase – Johns-cycling-diary.co.uk The story of a young woman living her gamer dreamYuzumi Otome is a master gamer and game creator and has finally landed her dream job inBring Yuzumi happiness Or will she spend her days wallowing in anger and anxiety What must Yuzumi do to release a successful ga A cute uick manga if you're looking for a manga with this theme

Book ç Otome Mania Vol 2 Ç Yurino Tsukigase

The story of a young woman living her gamer dreamYuzumi Otome is a master gamer and game creator and has finally landed her dre Dulu aku termasuk yang suka genre reverse harem tapi makin lama jadi biasa aja Apalagi klo tipikal reverse haremnya kayak komik ini hahaha XD Cerita kali ini masih berlanjut dengan impian Yuzumi untuk menaklukan industri otome game Kadang kesal sendiri sama tokoh utama wanita yang agak 'naif' seperti ini Makanya kalau mau pilih genre kayak gini benar2 harus teliti banget ^^Di vol ini aku sedikit mengerti tentang pekerjaan di industri otoge Mungkin agak mirip2 sama dubber animasi ya Rempong cari dubber yang tepat Deadline yg harus ditepati dll Komik ini sendiri cuma ada 2 vol Agak menggantung sih bagian Priminya tapi mungkin Tsukigase sensei memang cuma ingin membuat series pendek #soktahu

Yurino Tsukigase Ç Otome Mania Vol 2 Reader

Otome Mania Vol 2Am job in an otome game company Now she will do whatever it takes to conuer the industry But is success worth it Will it truly I was disappointed to discover that this was the final volume for this series The series is cute and I liked learning a bit about the game industry c'mon learn about otome games with an otome setting There were some very predictable plot lines and no conclusive love interest well it would obviously be the supervisor lol but that works since it is based on the otome game plot Good read but I'm not rushing out to recommend it